Training
'Krachtig leiderschap - persoonlijk succes'

Versterk je inzicht

rondeel-arrow-01

Wil je weten hoe en waarom je bent gekomen waar je nu staat? Wil je leren hoe je je doelen kunt behalen en om kunt gaan met de uitdagingen die je onderweg tegenkomt? Wat is jouw weg naar krachtig persoonlijk leiderschap?

Wil je leren hoe je perceptie van jezelf en de wereld om je heen tot stand komt? Wil je ervaren hoe je brein je gedachten beïnvloedt en hoe jij je gedrag kunt beïnvloeden om effectief met die gedachten om te gaan? Wil je leren over de invloed van energie op je perceptie, je gedachten en je handelen en wil je leren over werken op basis van je talenten? Hoe zorg je er nu voor dat je met deze kennis een positieve ontwikkeling doormaakt in je professionele leven?

Tijdens de training Krachtig leiderschap, persoonlijk succes leer je het. Waar een observering eerder leidde tot vragen, leidt het na de training tot diepgaand inzicht en sta je zélf aan het roer.

De training wordt gegeven door Dennis Rondeel; ervaren ondernemer, expert in organisatietransformatie en expert in begeleiding van persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Aan de hand van zijn ervaring neemt hij je mee door het landschap van leiderschapsontwikkeling en geeft diepgaande inzichten die je direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.

Veel trainingen zijn ontworpen om je te leren je tijd optimaal in te delen, je te leren delegeren en prioriteren of je te leren beter te communiceren. Wij doen het anders, we leren je geen 'kunstje', maar bieden je fundamentele inzichten in menselijk gedrag en de sociale en fysiologische achtergronden daarvan.
Tijdens de training Krachtig leiderschap, persoonlijk succes leer je hoe het brein werkt, hoe onze perceptie tot stand komt en hoe die perceptie en ons gedrag worden beïnvloed door aangeleerde patronen. Van daaruit ontstaat fundamenteel begrip en ben je in staat om door écht te observeren en te luisteren het beste in jezelf en medewerkers te herkennen en te stimuleren. Inzicht staat aan de basis, vanuit focus op talent bereik je je doelen.
Je hebt altijd al kunnen kijken en luisteren, maar na de training kun je dit als nooit tevoren en begrijp je écht hoe het bij mensen werkt. Je bent zelf in control én in staat om jezelf en anderen te helpen op weg naar het ultieme doel.

Je bent het best in staat om informatie en inspiratie op te nemen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Daarom verzorgen we deze training niet digitaal maar in ons speciaal op trainingen ingerichte Ruitershuis. Volledig coronaproof en de perfecte omgeving om samen een duurzame ontwikkeling tot stand te brengen.

De training Krachtig leiderschap, persoonlijk succes neemt een dagdeel in beslag. De investering bedraagt € 495,- en is inclusief koffie, thee, fris en een versnapering tijdens de training.

Wil je liever persoonlijk advies? Bel of mail ons, wij gaan graag in gesprek. Je bereikt ons via telefoonnummer 06 - 22 68 90 96 (Baukje).

data

De training Krachtig leiderschap, persoonlijk succes staat voor dit jaar gepland op de volgende dagdelen in Het Ruitershuis op Landgoed Zelle:

Data 2022 volgen | 13:00 - 17:00 | Dennis Rondeel

Inschrijven