Training
'Krachtig leiderschap - sterk team'

Verbonden en bevlogen medewerkers

rondeel-arrow-01

Wil je weten hoe je de kracht van je team naar boven haalt? Wil je leren welke leiderschapsstijl jouw team nodig heeft om te excelleren?

Wil je leren hoe je doelgericht sturing geeft? Wil je leren hoe je je team overzicht biedt en onderling begrip en verbinding stimuleert? Wil je leren hoe je de talenten van elke medewerker maximaal tot zijn of haar recht kunt laten komen in het samenspel binnen het team? Wil je leren waar de intrinsieke motivatie van je medewerkers vandaan komt? En wil je weten waarom de verbinding met je medewerker, niet alleen als professional, maar ook als persoon, cruciaal is in de samenwerking?

Tijdens de training Krachtig leiderschap, sterk team leer je het. Meer rust in je team. Betrokken en bevlogen medewerkers met een hogere productiviteit en ongekend plezier in hun werk, en last but not least; betere resultaten.

De training wordt gegeven door Dennis Rondeel; ervaren ondernemer, expert in organisatietransformatie en expert in begeleiding van persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Aan de hand van zijn ervaring neemt hij je mee door het landschap van teamontwikkeling en geeft diepgaande inzichten die je direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.

Veel trainingen zijn ontworpen om de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers te vergroten en de onderlinge communicatie te verbeteren. Wij doen het anders, we leren je écht in verbinding te komen met je team en talenten te benutten in plaats van de focus te leggen op verbeterpunten. Bij Krachtig leiderschap, sterk team leer je waarom dát de basis is voor verbonden medewerkers die excelleren. Je leert hoe hierdoor communicatie drastisch verbetert en hoe het de vitaliteit van medewerkers sterk vergroot.
Het resultaat? Je leert de essentie van succesvol leiderschap in je team. Je team op maximale sterkte, jouw leiderschap op zijn best.

Je bent het best in staat om informatie en inspiratie op te nemen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Daarom verzorgen we deze training niet digitaal maar in ons speciaal op trainingen ingerichte Ruitershuis. Volledig coronaproof en de perfecte omgeving om samen een duurzame ontwikkeling tot stand te brengen.

Krachtig leiderschap, sterk team neemt een dagdeel in beslag. De investering bedraagt €495,- en is inclusief koffie, thee, fris en een versnapering tijdens de training.

Wil je liever persoonlijk advies? Bel of mail ons, wij gaan graag in gesprek. Je bereikt ons via telefoonnummer 06 - 22 68 90 96 (Baukje).

Data

De training Krachtig leiderschap, sterk team staat voor dit jaar gepland op de volgende dagdelen in Het Ruitershuis op Landgoed Zelle:

Data 2022 volgen | 13:00 - 17:00 | Dennis Rondeel

 

 

Inschrijven