Training 'Persoonlijk meesterschap'

Onverwachte inzichten en ervaringen

rondeel-arrow-01

 Wil je met de stroom mee zwemmen in plaats van er tegen in? Wil je weten wat de perfecte plek is voor jou, zakelijk en privé?

Wil je leren waar jouw persoonlijke kracht ligt? Wil je leren hoe je die optimaal benut in je werk? Wil je jouw talenten en drijfveren beter leren kennen? Wil je inzicht in de uitdagingen die je tegenkomt en leren hoe je daar op een andere manier mee kunt omgaan? Wil je je perspectief op jezelf en de wereld verbreden en zo je leven een positieve impuls geven?

Tijdens de Persoonlijk meesterschap leer je het en verandert je blik op de wereld en jezelf.

Jorieke Philippi Fotografie2

Veel trainingen zijn ontworpen om je te leren optimaal te functioneren binnen een organisatie of een team. Wij draaien het helemaal om; noem het 'anders kijken' of 'op de kop kijken'. Persoonlijk meesterschap begint met het verwerven van een fundamenteel inzicht in jou, op een heel andere op basis dan gebruikelijk en met een maximaal 4 deelnemers. We zetten verschillende methoden en perspectieven in om helder te krijgen waar jouw drijfveren, uitdagingen en talenten liggen. Van daaruit werken we naar inzicht in de situatie waarin je optimaal tot je recht komt, vanuit jouw eigen kracht en identiteit. Wat eerder onzichtbaar was, staat na de training glashelder op je netvlies zodat je verder kunt met jezelf en verder kunt met jezelf als professional.

De training Persoonlijk meesterschap neemt een dagdeel in beslag. De investering bedraagt € 495,- inclusief koffie, thee, fris en een versnapering tijdens de training.

Wil je liever persoonlijk advies? Bel of mail ons, wij gaan graag in gesprek. Je bereikt ons via telefoonnummer 06 22 68 90 96 (Baukje).

Data

De training Persoonlijk Meesterschap staat gepland voor 2021 op de volgende dagdelen in Het Ruitershuis op Landgoed Zelle:

Data 2022 volgen | 13:00 - 17:00 | Baukje Rondeel

 

Inschrijven