Teamdag

Vitale organisaties

rondeel-arrow-01
Zaviro Teamdag

Teamdag

Teams ervaren in één dag op een unieke manier om sneller stappen te zetten in een effectieve samenwerking en meer werkplezier en focus. Een teamdag begint met een goede voorbereiding aan de hand van een inventariserend gesprek. Op de dag zelf ontvangt het team professionele begeleiding, die ervoor zorgt dat de dag efficiënt verloopt en dat er diepgang en structuur is. Tot slot en van cruciaal belang eindigt de dag met concrete acties en afstemming over wie waarvoor verantwoordelijk is. Daarmee krijgt deze investering werkelijk een blijvende impact. Wil je je team een unieke en impactvolle dag laten ervaren over effectief samenwerken, werkplezier, focus en betere resultaten laten ervaren?
Wil je graag persoonlijk advies? Bel of mail ons, wij gaan graag in gesprek. Je bereikt ons via telefoonnummer 06 - 22 68 90 96 (Baukje).

Volledig op maat

Samen richten we de teamdag in volledig op maat en passend bij het unieke karakter van jouw team zodat je het maximale en meest duurzame resultaat haalt uit de dag.

We maken daarbij maximaal gebruik van de inspirerende omgeving en onze speciaal ingerichte werkruimtes; Het Koetshuis & Het Ruitershuis.