Zaviro Exclusief

De beste zorg voor jouw medewerkers

rondeel-arrow-01

Wij zijn Zaviro Exclusief

Levensgebeurtenissen met impact, we kennen ze allemaal. Van heel dichtbij of ze doen zich voor op iets meer afstand. Hoe ga jij hier als werkgever mee om? Plotseling ontstaat er onzekerheid over de inzetbaarheid van je medewerker. Het laatste wat je wilt, is dat het contact moeizaam verloopt, dat de medewerker meer afwezig is dan nodig, zich niet gesteund voelt, of dat de re-integratie stagneert door afstand tussen alle betrokken partijen.

In een tijd waarin arbodiensten onder druk staan, de zorg versnipperd is en huisartsen overbelast raken, voelt het als werkgever vaak alsof je in deze situaties machteloos staat.

Écht begrijpen van de uitdagingen gebeurt dan vaak niet, laat staan de emotionele impact wat de situatie met zich meebrengt.

Dit kan en moet anders, vinden wij.

Wij omarmen jouw medewerkers in moeilijke tijden
Wij, Dennis en Baukje, vormen samen met een team van artsen Zaviro Exclusief. Met Zaviro Exclusief bieden we jouw medewerkers medische en mentale coaching aan in moeilijke tijden, om hen te ondersteunen bij persoonlijke uitdagingen.

Wanneer jouw medewerker contact met ons opneemt, komen zij binnen 48 uur in contact met ons team van artsen en coaches. Door direct te schakelen, voorkomen we extra twijfels en onzekerheden, met als gevolg energieverlies en mogelijk uitval.

Wij begrijpen dat het welzijn van jouw medewerkers van groot belang is, niet alleen omdat je graag wil dat het goed gaat met 'jouw mensen', maar ook vanuit organisatorisch oogpunt. Vitale medewerkers vormen immers de drijvende kracht achter een succesvolle organisatie. Daarom bieden wij een abonnementsvorm aan waarbij medische en mentale coaching bij levensgebeurtenissen gegarandeerd is.

Samen ondersteunen we medewerkers en hun gezin bij onverwachte gebeurtenissen. Op deze unieke manier bouwen we aan vitale en betrokken medewerkers!

Wist je dat 65% van het verzuim in Nederland geen fysieke, maar een psychische oorzaak heeft? Door de psychische klachten tijdig en met de juiste hulp aan te pakken, voorkom je een groot deel van deze uitval. Hierin bieden wij hulp met Zaviro Exclusief.

Van veel zorgen, naar meer rust

dit zijn onze diensten

Medische coaching

Ons team van artsen geeft medische coaching en begeleidt jouw medewerkers en hun gezin om de juiste weg te vinden en passende keuzes te maken binnen behandeltrajecten. Onze artsen blijven betrokken, ook wanneer de medische zorg stopt.

Mentale coaching

Heeft de medewerker in tijden van onverwachte levensgebeurtenissen behoefte aan mentale coaching om inzetbaar te blijven? Bij mentale onbalans of mogelijke psychische overbelasting bieden wij direct de juiste hulp.

Support leidinggevende

Ook voor leidinggevenden kan het fijn zijn om in een vertrouwende omgeving met iemand te kunnen sparren, hoe hij/zij het beste met de medewerker kan omgaan in deze periode. Wij vormen hierin een verbindende rol.

rondeel-arrow-01

Onze pakketten

Daadkrachtig Vitaal Basis

 • Medische en mentale coaching beschikbaar voor de medewerker
 • Periodieke nieuwsbrief 'Daadkrachtig Vitaal'
  voor alle medewerkers

 

 

daadkrachtig vitaal plus

 • Medische en mentale coaching beschikbaar voor de medewerker, inclusief partner en kinderen
 • Periodieke nieuwsbrief 'Daadkrachtig Vitaal' voor alle medewerkers
 • 1 dagdeel per jaar brainstorm/kennissessie
  bij Zaviro voor directie, management en/of HR (in te vullen i.o.)
 • 3x per jaar Zaviro Exclusief een dagdeel ‘in-house’ voor medewerkers
  (bv. een lifestyle coach, arts, mentale coach of paramedicus)

Waarom Zaviro Exclusief?

Je behoudt de vitaliteit van jouw medewerker.

De mens staat bij ons centraal en we nemen de tijd, zodat jouw medewerker waar mogelijk inzetbaar blijft.

Vermindering van het ziekteverzuimpercentage en dus van de verzuimkosten.

Jij als werkgever creëert unieke betrokkenheid en binding met jouw medewerkers.

Een unieke secundaire arbeidsvoorwaarde, waarbij medewerkers binnen 48 uur geholpen kunnen worden.

Jouw medewerker direct naar een arts, niet naar een wachtkamer.

Zo werkt het

1.

Van het eerste contact tot de ondertekening

Je neemt contact met ons op en in een vrijblijvend kennismakingsgesprek lichten wij onze dienst verder toe. Samen kijken we wat jouw bedrijf nodig heeft. Op basis hiervan maak je een keuze voor het passende pakket en bepalen we een startdatum.

2.

Na de ondertekening

De contactpersoon of afdeling HR ontvangt alle informatie met betrekking tot Zaviro Exclusief, daarbij ondersteunen wij volledig bij het introduceren van onze dienst aan de medewerkers door middel van een informatiesessie.

We maken daarnaast een aparte webpagina op onze website voor jullie organisatie. Hier vinden de medewerkers alle benodigde informatie over ons en wanneer ze bijvoorbeeld contact met ons kunnen opnemen.

3.

De onverwachte gebeurtenis vindt plaats

Jouw medewerker heeft contact met ons opgenomen? Binnen 1 werkdag plannen we een online meeting in met jouw werknemer. Op basis van deze meeting maken wij een begrotingsadvies op, met welke verdere ondersteuning voor deze medewerker passend is. Bij akkoord starten we de zorg zo snel mogelijk op.

rondeel-arrow-01

Contact

Wij omarmen jouw medewerkers in moeilijke tijden.
Graag ontvangen we je voor een kennismaking.

Invalid Email
Invalid Number