Verhoog je mentale vitaliteit

Maximaal presteren door nieuwe inzichten

rondeel-arrow-01

Ruimte voor persoonlijke groei

Als professionele topsporter heb je talent, lef, toewijding en een enorme drive. Je moet en zal presteren, je dromen waarmaken. Maar dit is niet altijd voldoende...

Hoe kan je de weg naar nóg betere prestaties versnellen of vergemakkelijken?
Door meer zelfbewustzijn. Ontdek waar de groei in jouw mentale kracht zit. Waar zitten jouw blokkades, wat zijn jouw energietriggers en drijfveren? Wij zetten jouw mentale brein in beweging. Samen komen we tot nieuwe inzichten door anders te denken. Zo ervaar je meer vrijheid, zie je meer mogelijkheden en behaal je meer positieve resultaten. Met meer focus en plezier op weg naar het behalen van je doelen.

Persoonlijke coaching topsporters

Drukke trainingsschema’s, reizen van wedstrijd naar wedstrijd… Het leven van een topsporter is mooi, maar ook pittig. Wij begrijpen als geen ander dat timing alles is. Daarom werken we op momenten dat het past in jouw schema aan het leren herkennen van patronen en waar nodig deze te doorbreken. Als het uitkomt doen we dat fysiek, maar anders online. De persoonlijke coaching is erop geënt een duurzame verandering in gang te zetten. Focussen op je talent, je persoonlijkheid. Dat doen waar je goed in bent, en daar nóg beter in worden.

Coaching trainers en staf

Als trainer of staf speel je een fundamentele rol in de te behalen doelstellingen. Om die reden is het óók belangrijk om te werken aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Immers, als jij optimaal functioneert, dan kun je jouw atleet of sportteam het beste ondersteunen.

Persoonlijkheids-analyse

Inzicht staat aan de basis van persoonlijke groei. Onze wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidsanalyse brengt via een unieke, online tool inzichten in jouw gedragspatronen, drijfveren, talenten. Belangrijk voor je persoonlijke groei, maar ook om optimaal samen te werken binnen een team.

rondeel-arrow-01

“Weten dat het nog beter kan en lef hebben om het anders te doen."

Wat is het resultaat?

 

Inzicht - Heldere blik op je energie triggers en hoe je deze ombuigt en vertaalt naar persoonlijk leiderschap.

Bewuste keuzes - Nog beter zicht op je (persoonlijke) doelen met een duidelijke routebeschrijving om er te komen.

Energie - Sterk geworteld.

Weerbaarheid - Een flexibele geest en mentale fitheid om met verschillende uitdagende situaties te dealen.

Jij bepaalt de koers - Moed en daadkracht vanuit een diep vertrouwen in jezelf.

Nieuw leiderschap - Meer impact met minder moeite.

Sportieve coach

Passie voor sport, een enorme sportieve drive, wielertrainer en mooie behaalde sportieve resultaten. Dennis verstaat de wereld van (top)sport. Hij is gespecialiseerd en ervaren in het coachen van professionele topsporters, trainers en hun staf en werkt graag samen aan het maximale resultaat.

Het Koetshuis & Het ruitershuis

Een afspraak op onze locatie kan goed gecombineerd worden met een training. Onze werklocaties bevinden zich in een prachtig natuurgebied. Ook zijn faciliteiten zoals douches aanwezig om je op te frissen naar een fysieke training.

Contact

Wij ontvangen je graag voor een kennismaking in Het Koetshuis of Het Ruitershuis.

Invalid Email
Invalid Number