verandering vanuit kracht

Ontwikkel een krachtige basis

logo--ggnet
rondeel-arrow-01

Werken in een grote organisatie met ambitieuze doelen en complexe uitdagingen vraagt wat van haar medewerkers. Om flexibel mee te bewegen met alle veranderingen is een krachtige basis nodig. Onze coaching helpt je sterker te wortelen, zodat de waan van de dag minder grip op je krijgt. Hierdoor neemt het vertrouwen toe dat je keuzes maakt die GGNet én je persoonlijke ontwikkeling vooruithelpen.

Scherm­afbeelding 2022-12-06 om 22.24.05

Persoonlijke coaching
In een persoonlijk coachingstraject leer je je (opnieuw) te verbinden met wat jij belangrijk vindt, jouw talenten en dat wat je energie geeft. Je weerbaarheid neemt toe. Met een flexibele geest en mentale fitheid lukt het je hierdoor beter met veranderingen om te gaan. Ook het vertrouwen in jezelf groeit. Het vertrouwen dat je keuzes maakt die jouw ontwikkeling ondersteunen, waardoor je er met volle aandacht voor anderen kunt zijn.

Coaching voor leidinggevenden
Wil jij een team dat nóg beter samenwerkt? Waarin de neuzen dezelfde kant op staan en talenten optimaal benut worden? Wil je ontdekken welke rol jij hierin hebt en heb je behoefte aan praktische handvaten en een heldere visie? Dan begeleiden we jou graag. Om meer te leren over leiderschap, het optimaal inzetten van ieders talenten en het bouwen van bruggen tussen jou en jouw team.

BALANSbudget

Ieder traject start met onze wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidsanalyse. Via een unieke, online tool krijg je inzicht in je gedragspatronen, drijfveren, talenten en voorkeursrollen. Dit is de katalysator voor het behalen van je persoonlijke doelstellingen en een hechtere samenwerking met je team.

Jij als medewerker van GGNet mag een keuze maken om jouw Balansbudget in te zetten voor een verkorte persoonlijkheidsanalyse en 2 individuele coachingsgesprekken.

 

“In je eigen kracht staan én omkijken naar elkaar."

rondeel-arrow-01
06-1Z0A5920

de unieke werkomgeving

De natuur heeft een positieve invloed op de manier waarop onze hersenen informatie verwerken. Het helpt je letterlijk om afstand te nemen van vaste patronen en gedachten.
Daarom werken wij zo graag samen met onze opdrachtgevers vanuit het prachtige Koetshuis en Ruitershuis op Landgoed Zelle in Hengelo (gld) aan persoonlijke groei.

Contact

Elke verandering begint met een eerste stap.
Wij ontvangen je graag voor een kennismaking in Het Koetshuis of Het Ruitershuis.

Invalid Email
Invalid Number