een vitale organisatie

Inzicht in groeimogelijkheden

rondeel-arrow-01

Ontwikkeling in een organisatie zoals GGNET gaat hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en inzicht in persoonlijke groeimogelijkheden. Coaching is hierbij van onschatbare waarde. Of het nu gaat om het vinden van de juiste balans tussen werk en privé, het omgaan met werkdruk of stresssituaties, het helder krijgen van persoonlijke ambities of het begeleiden van groei naar senioriteit.

logo--ggnet
GGNet_GGnet

Persoonlijke coaching
Ervaar jij een hoge werkdruk, heb je behoefte aan meer overzicht, rust en focus of lukt het je steeds maar niet om op te laden in plaats van leeg te lopen in bepaalde situaties? Het team van Zaviro ondersteunt je graag. In een persoonlijk coachingstraject leer je patronen te doorbreken en anders tegen situaties aan te kijken. We maken je bewust van keuzes die je maakt, maar ook van mogelijkheden die je hebt. We werken samen met focus en plezier aan persoonlijke en zakelijke groei.

Coaching voor leidinggevenden
Wil jij een team dat nóg beter samenwerkt? Waarin de neuzen dezelfde kant op staan en talenten optimaal benut worden? Wil je ontdekken welke rol jij hierin hebt en heb je behoefte aan praktische handvaten en een heldere visie? Dan begeleiden we jou graag. In een coachingstraject leer je over leiderschap, het optimaal inzetten van ieders talenten en het bouwen van bruggen tussen jou en jouw team.

Persoonlijkheidsanalyse
Inzicht staat aan de basis van ontwikkeling. Daarom starten wij ieder traject met onze wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidsanalyse. Via een unieke, online tool krijgen wij samen inzicht in je gedragspatronen, drijfveren, talenten en voorkeursrollen. Dit vormt het fundament voor het nastreven van persoonlijke doelstellingen en het verbeteren van de samenwerking binnen een team.

“In je eigen kracht staan én omkijken naar elkaar."

rondeel-arrow-01
Hetkoetshuis-bovenaanzicht

de unieke werkomgeving

Onze trainingen vragen om een unieke locatie, een plek die rust uitstraalt en waar volop ruimte is voor inspiratie. De trainingen worden gegeven vanuit het prachtige Koetshuis en Ruitershuis op Landgoed Zelle in Hengelo (Gld). Een heerlijke plek in de natuur, een veilige en vertrouwde omgeving. Een plek waar niet geoordeeld wordt, maar wel geluisterd.

Lees verder

Op deze unieke locatie ontvangen wij je graag om kennis te maken, voor coachingssessies en voor masterclasses. Voor een VOC-traject zijn wij echter veelvuldig in de organisatie aanwezig waar wij op dat moment aan verbonden zijn. Dat is en blijft onze kracht!

Inklappen

Contact

Elke verandering begint met een eerste stap.
Wij ontvangen je graag voor een kennismaking in Het Koetshuis of Het Ruitershuis.

Invalid Email
Invalid Number