Trainingsprogramma

Vitale teams bouwen en persoonlijke groei

rondeel-arrow-01

Trainingen

We gaan allemaal op een andere manier om met situaties, met veranderingen en emoties, met gevoelens en gedachtes. En dat maakt ons uniek.

Alleen zijn we ons er vaak niet bewust van wat die manier dan precies is. Toch heeft het veel invloed op hoe we ons werk doen, hoe we onze werk-privé balans ervaren en hoe we reageren op een ander.

Door hier inzicht in te krijgen, help je jezelf letterlijk vooruit. Dit is het moment dat je kunt gaan groeien, de leiding leert nemen over je eigen gevoelens en gedachtes en flexibeler omgaat met situaties.

Bewustzijn is de eerste stap naar verandering.

Daar raken we meteen de kern van ons trainingsprogramma, waarin we je kennis laten maken met ons gedachtengoed. We zetten samen een eerste stap richting bewustwording. Niet door vaardigheden aan te leren of te werken volgens een vaste methode, maar door praktijkervaringen te combineren met kennisdeling.

Durf jij samen met ons anders te kijken?

Schermafbeelding 2021-04-29 om 11.30.14

Vitale Teams Bouwen - training voor leidinggevenden en ondernemers

Hoe zorg je er nu voor dat jouw team samen sterk staat en je kunt groeien tot ongekend niveau? In deze training leer je hoe je jouw team in zijn kracht zet en welke leiderschapsstijl nodig is om samen te bloeien. Lees verder

Persoonlijke Groei - training voor medewerkers, leidinggevenden en ondernemers

Wil jij opladen in plaats van leeglopen? Heb je behoefte aan overzicht, rust en focus? Wil jij echte successen ervaren en voldoening halen uit je werk? Dan is de training Persoonlijke Groei wat voor jou. Lees verder

Mens & Meesterschap - training voor medewerkers, leidinggevenden en ondernemers op zoek naar diepgang en zingeving

De training Mens & Meesterschap starten we met een heel bijzondere persoonlijke analyse. We gaan kijken naar waar kom je vandaan en waar wil je naartoe? Je krijgt inzichten die het perspectief op jezelf veranderen, zowel zakelijk als privé. Lees verder

Training van Zaviro

Mensen en organisaties vooruithelpen, daar worden wij blij van. Exact daarom hebben we dit trainingsprogramma opgezet. Het stelt ons in staat onze unieke aanpak breed toegankelijk te maken. In slechts een dagdeel kunnen we samen al een groot verschil maken. Met onze ruime ondernemers-, coach- en levenservaring wekken we een eerste nieuwsgierigheid op om anders te gaan kijken. De kennis en inzichten die je op doet, zijn zowel op persoonlijk als zakelijk vlak toe te passen.

Wij weten het zeker, er is meer mogelijk met minder moeite.

“Zonder bewustwording geen verandering. Groeien vanuit bewustwording is waar wij in geloven.”

rondeel-arrow-01
Hetkoetshuis-bovenaanzicht

Onze werkomgeving - Het Koetshuis & Het Ruitershuis

Onze trainingen vragen om een unieke locatie, een plek die rust uitstraalt en waar volop ruimte is voor inspiratie. De trainingen worden gegeven vanuit het prachtige Koetshuis en Ruitershuis op Landgoed Zelle in Hengelo (Gld). Een heerlijke plek in de natuur, een veilige en vertrouwde omgeving.

Lees verder

Op deze unieke locatie ontvangen wij je graag om kennis te maken, voor coachingssessies en voor masterclasses. Voor een VOC-traject zijn wij echter veelvuldig in de organisatie aanwezig waar wij op dat moment aan verbonden zijn. Dat is en blijft onze kracht!

Inklappen

Contact

Elke verandering begint met een eerste stap.
Wij ontvangen je graag voor een kennismaking in Het Koetshuis of Het Ruitershuis.

Invalid Email
Invalid Number