Trainingen

Zakelijk succes vanuit persoonlijke ontwikkeling

rondeel-arrow-01

Trainingen

Wil je je eigen talenten ontdekken en ontwikkelen? Wil je je persoonlijke leiderschap versterken zowel zakelijk als privé?

Wil je weten waarom een training op timemanagement, verkoopvaardigheden of communicatieve vaardigheden echt wel helpt, maar je toch voelt dat de essentie niet wordt geraakt?

Ben je op zoek naar de manier om je eigen ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen en de effectiviteit en het werkplezier van je team naar ongekende hoogte te helpen? En ben je op zoek naar het volgende niveau?

Precies voor die behoefte is het trainingsprogramma van Zaviro ontwikkeld.

Schermafbeelding 2021-04-29 om 11.30.14

De training Krachtig leiderschap, persoonlijk succes duikt diep in op de oorsprong van gedachten, menselijk gedrag en hoe je daarmee effectief omgaat in een zakelijke context. Je leert écht observeren en begrijpen wat er speelt in je team en je ontdekt wat er nodig is om om je team te begeleiden naar het volgende niveau.

Lees er hier meer over!

In de training Krachtig leiderschap, sterk team leer je hoe je de intrinsieke motivatie van je team ontdekt en cultiveert. Hoe zet je de talenten optimaal in en hoe realiseer je verbinding tussen de verschillende generaties op de werkvloer? Je ontdekt wat ervoor zorgt dat je mensen naar hun werk willen komen en wat ze nodig hebben om maximaal te presteren. Je krijgt inzichtelijk welke vorm van krachtig leiderschap het meest effectief is voor jouw team.

Lees er hier meer over!

In Persoonlijk meesterschap draait het volledig om jou. Je leert kijken naar jezelf en de wereld om je heen vanuit verschillende perspectieven. Hoe haal je het beste uit jezelf en uit je team? Hoe zet je je eigen kracht en identiteit in voor zakelijk succes? Je blik wordt verbreed waardoor je mogelijkheden die eerder onzichtbaar waren helder op je netvlies krijgt.

Lees er hier meer over!

“Zonder beweging geen verandering. Groeien vanuit beweging is waar wij in geloven”

rondeel-arrow-01
Hetkoetshuis-bovenaanzicht

Onze werkomgeving - Het Koetshuis & Het Ruitershuis

De natuur heeft een positieve invloed op de manier waarop onze hersenen informatie verwerken. Het helpt je letterlijk om afstand te nemen van vaste patronen en gedachten. Daarom werken wij zo graag samen met onze opdrachtgevers vanuit het prachtige Koetshuis en het Ruitershuis op Landgoed Zelle, Hengelo (Gld) aan organisatieontwikkeling en persoonlijke groei.

Lees verder

Op deze unieke locatie ontvangen wij je graag om kennis te maken, voor coachingssessies en voor masterclasses. Voor een VOC-traject zijn wij echter veelvuldig in de organisatie aanwezig waar wij op dat moment aan verbonden zijn. Dat is en blijft onze kracht!

Inklappen

Contact

Elke verandering begint met een eerste stap.
Wij ontvangen je graag voor een kennismaking in Het Koetshuis of Het Ruitershuis.

Invalid Email
Invalid Number