Over Zaviro

Vitale organisaties bouwen

rondeel-arrow-01

bouwen aan vitale organisaties

We zorgen voor zakelijke vitaliteit, door motivatie, inspiratie en betrokkenheid. En scheppen ruimte en overzicht, door coaching in krachtig leiderschap, teamontwikkeling en persoonlijke groei. Wij staan voor een persoonlijke en professionele aanpak met als fundering jarenlange ervaring en bewezen resultaten.

Zaviro werkt samen met verschillende organisatiespecialisten om elk advies- of coachingstraject compleet te maken. Zo kunnen er coaches en veranderingsdeskundigen aangehaakt worden, of professionals op het gebied van psychologische ondersteuning en semi-therapeutische begeleiding. Dat maakt dat we de beste ondersteuning voor jouw organisatie kunnen bieden.

Dennis en Baukje Rondeel zijn de oprichters en eigenaren van Zaviro. Beiden ervaren adviseurs in organisatieontwikkeling en coaches in persoonlijke groei.

 

Dennis

Over Dennis

Ik ben een adviseur, leider, coach, wielertrainer én ondernemer met meer dan 25 jaar ondernemerservaring. Zonder deze ervaring had ik niet kunnen doen wat ik nu doe: ondernemers en leidinggevenden helpen om problemen op te lossen en van inzicht te voorzien.

Individuele mensen en groepen inspireren om in beweging te komen. Dat is mijn drijvende kracht. Inmiddels begeleid ik al jaren met veel succes ondernemers, teams, management, directie en leiders op het gebied van leiderschap en vitaliteit.

Heb ik alleen maar pieken gekend? Nee. Maar juist van mijn dalen heb ik het meeste geleerd. Mijn ervaringen hebben mij gevormd. Reorganiseren en veranderen: ik ken het klappen van de zweep. Nu help ik anderen dit proces aan te gaan. Door te laten zien waar de groei zit.

Daarbij schuw ik de confrontatie niet. Maar meer nog kenmerkt humor mijn werkwijze. En altijd creëer ik de beweging, waardoor verandering plaatsvindt. Samen zetten we nieuwe koersen uit voor persoonlijk en zakelijk succes.

Schermafbeelding 2022-10-07 om 15.16.41

over Baukje

Binnen het bedrijfsleven en bankwezen heb ik veel ervaring opgedaan in het aansturen van teams en het doorlopen van verandertrajecten en reorganisaties. Een brug slaan tussen de harde structuurkant en de zachte cultuurkant is waar ik goed in ben.

Je kunt met mij sparren over zakelijke uitdagingen en relevante privézaken. Een gezonde en gelukkige geest is van onschatbare waarde, we zouden die met niks willen ruilen en toch geven we er vaak te weinig aandacht aan.

Al zolang ik me kan herinneren heb ik een grote interesse in alles rondom persoonlijke ontwikkeling. Mijn kennis en datgene wat ik heb gelezen, gehoord en zelf heb ervaren, komt terug in mijn gesprekken over verandering en bewustwording. Hiervoor ben ik zeer veel leraren dankbaar die mij inzichten en wijsheden hebben aangereikt.

Verder ben ik vooral gewoon Baukje. Gelukkig met Dennis en onze drie tienerdochters. Ik hou van wandelen met onze honden, ben dol op een latte en altijd in voor een echt gesprek.

rondeel-arrow-01

“Groei en ruimte zijn oneindig, zolang je maar je grens verlegt”

Het Koetshuis & Het ruitershuis

Welkom op Het Koetshuis of Het Ruitershuis op Landgoed Zelle in Hengelo Gld.

Contact

Elke verandering begint met een eerste stap.
Wij ontvangen je graag voor een kennismaking in Het Koetshuis of Het Ruitershuis.

Invalid Email
Invalid Number