vitale organisaties bouwen

Jouw medewerkers 100% aan boord!

rondeel-arrow-01

Hoe zorg je ervoor dat jouw werknemers elke dag vol enthousiasme opstaan en beginnen aan een nieuwe werkdag. Dat ze voor de volle 100% aan boord zijn? Hoe creëer je loyale werknemers met hart voor de organisatie? Hoe maak je anno 2024 als organisatie het verschil voor (potentiële) medewerkers?

 

wees de kwartiermaker

Het aanbieden van werkfruit, teamuitjes, extra vakantiedagen en flexibel werken is inmiddels eerder regel dan uitzondering geworden. Jouw concullega om de hoek biedt hetzelfde pakket aan. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt door te investeren in persoonlijke groei van medewerkers en teamontwikkeling. Of liever, investeer niet alleen, maar zorg dat je proactief bezig bent met dit thema. Laat het voelbaar zijn in alle haarvaten van de organisatie. Laat merken dat je dit belangrijk vindt. Dat je hierin gelooft. Wees dé kwartiermaker die bouwt aan een vitale organisatie door op zoek te gaan naar echte verbinding met jouw medewerkers.

Het resultaat

Zo ontstaat er een fijne werksfeer waar ruimte is voor open communicatie. Medewerkers voelen zich gehoord en gewaardeerd. Ze zetten graag een stapje extra en stijgen misschien wel boven zichzelf uit. En, als jouw medewerkers zich ontwikkelen, dan doet de organisatie dat ook. Je creëert een fijne werksfeer, een innovatieve werkplek waar mensen onderdeel van willen zijn. Waar ze bij willen horen. Zo bouw je aan een stevige fundering die maakt dat jouw organisatie ook over 5 tot 10 jaar nog bestaansrecht heeft.

Ruim aanbod

Dus, wil jij vooruit, maar krijg je jouw medewerkers niet mee? Heb je het gevoel dat je er soms alleen voor staat? Mis je betrokkenheid? Dan is er werk aan de winkel. Want waar komt dit vandaan? Waar schort het aan? Hoog tijd voor het verkrijgen van waardevolle inzichten om zo te kunnen bouwen aan een vitale organisatie. Dit kan op verschillende manieren. Iedere organisatie is anders en geen individu is hetzelfde. Zaviro heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling, om organisaties optimaal te ondersteunen op weg naar meer vitaliteit.

Wij weten na één oriënterend gesprek hoe we met jou kunnen bouwen aan een vitale(re) organisatie. Maak hier een afspraak!

op 't landgoed

De natuur heeft een positieve invloed op de manier waarop onze hersenen informatie verwerken. Het helpt je letterlijk om afstand te nemen van vaste patronen en gedachten. Daarom werken wij zo graag samen met onze opdrachtgevers vanuit het prachtige Koetshuis en Ruitershuis op Landgoed Zelle in Hengelo (Gld) aan organisatieontwikkeling en persoonlijke groei.

06-1Z0A5920