TeamOntwikkelDag

Voor vitale teams

rondeel-arrow-01
Jorieke Philippi Fotografie14

sterk team

Een sterk team kan meer impact maken. Ieder teamlid heeft zijn eigen talenten en eigen kracht, maar ook zijn valkuilen. Dit is vaak niet inzichtelijk. Iedereen kent zijn rol in de organisatie. Het functioneert, maar niet optimaal. Hiervoor hebben wij de TeamOntwikkelDag opgezet. In slechts een dagdeel werken wij samen aan een krachtiger team, met als doel écht samenwerken in plaats van alleen samen werken. Een vitaal team. Een team dat impact maakt, voor de medewerkers, voor de klant en dus voor de organisatie.

HOE WE DIT DOEN?

Door jouw medewerkers zichzelf en elkaar nóg beter te laten leren kennen. Dit doen we met behulp van persoonlijkheidsanalyses. Ieder teamlid krijgt vooraf een analyse die inzicht geeft in voorkeursrollen, taken, persoonlijke drijfveren en het bewustzijnsniveau. De output is natuurlijk waardevolle input voor de persoonlijke ontwikkeling, maar vormt ook een perfecte basis voor de teamwerking. Waar komt iedere medewerker het meest tot zijn recht? Wat maakt een bepaalde reactie los bij een collega? Waarom reageren we zo op elkaar? We helpen het team om in dit dagdeel op een andere manier te leren kijken naar werksituaties. Hierdoor ontstaat meer onderling begrip en wordt inzichtelijk hoe er echt samengewerkt kan worden.

Uiteraard sluiten we de dag af met concrete acties en afstemming, zodat deze investering direct voelbaar is in jouw organisatie.

 

De voordelen op een rij

- Betrokken medewerkers
- Meer werkplezier in het team
- Grotere impact richting de klant
- Concrete handvaten welke direct toepasbaar zijn

Op 't Landgoed

Bijkomend voordeel is onze locatie. De natuur heeft een positieve invloed op de manier waarop onze hersenen informatie verwerken. In deze inspirerende omgeving gaan we samen aan de slag om dag vol impact te creëren.

Werken aan de teamwerking van jouw team? We vertellen je graag over de mogelijkheden.

06-1Z0A5920