activeer jezelf

Haal de inspiratie dichtbij

rondeel-arrow-01

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Naast organisatieontwikkeling, individuele coaching en de begeleiding van team-interventies organiseren wij regelmatig trainingen, wielerclinics en inspiratiebijeenkomsten. Verrassend, inspirerend én activerend.

IMG_4651

Training Zakelijk Vitaal

Je wilt je bedrijf laten groeien, maar je bent ook op zoek naar bewustwording en meer zelfkennis. De Training Zakelijk Vitaal is speciaal ontworpen voor de gedreven ondernemer die op zoek is naar nieuwe inzichten en het maximale uit zijn onderneming wil halen. Met als resultaat meer focus, minder stress, meer effectiviteit.
Meld je aan voor deze uitdagende bijeenkomst vol inspiratie en triggers! Deze bijeenkomsten worden doorlopend opnieuw gepland. Aanmelden of informeren kan natuurlijk alvast. De kosten bedragen € 250,00 (excl. btw), inclusief lunch.

Teamdag

Teams ervaren in één dag op een unieke manier om sneller stappen te zetten in een effectieve samenwerking en meer werkplezier en focus. Een teamdag begint met een goede voorbereiding aan de hand van een inventariserend gesprek. Op de dag zelf ontvangt het team professionele begeleiding, die ervoor zorgt dat de dag efficiënt verloopt en dat er diepgang en structuur is. Tot slot en van cruciaal belang eindigt de dag met concrete acties en afstemming over wie waarvoor verantwoordelijk is. Daarmee krijgt deze investering werkelijk een blijvende impact. Wil je je team een unieke en impactvolle dag laten ervaren over effectief samenwerken, werkplezier, focus en betere resultaten laten ervaren? Bel ons gerust om te informeren naar de mogelijkheden. Wanneer wij samen deze dag gaan organiseren stellen wij hiervoor onze bijzondere locatie zonder extra kosten beschikbaar!

IMG_4755-min
1572a391-08cd-44ec-af84-9dd475a6df73

Wielerclinic Stuurzeker koersen

Met de handen aan het stuur en de haren in de wind maken we tijdens deze training jouw rol als 'leider van het peloton' inzichtelijk. Je leert je weerstand herkennen en tegenslagen om te zetten in kansen. Je leert jezelf te coachen op weg naar verandering. Voor zowel de beginnende als ervaren wielrenner/mountainbiker. Fiets je samen met gecertificeerd wielertrainer en Zaviro-eigenaar Dennis Rondeel deze koers?
Informeer naar de mogelijkheden voor een wielerclinic, de kosten bedragen € 195,00 (excl. btw). Inbegrepen is een wielertraining, lunch en een gesprek over stuurzeker koersen.

Presentatie ‘een verhaal met impact’

Als mens en ondernemer hebben we allemaal behoefte aan controle. Voor verandering is lef nodig. Wat gebeurt er als je de controle uit handen wordt genomen? En je wel moét veranderen? In deze presentatie vertelt Dennis zijn eigen ‘oerverhaal’, over vallen en opstaan, het afvinken van zijn bucketlist en de balans tussen geluk, talent en heel hard werken. Een inspirerend verhaal over ondernemerschap en bewustwording.
Interesse om Dennis als spreker uit te nodigen? Neem dan contact met ons op.

seminar-new-thinking-for-company-leaders-47 kopie-min
ray-hennessy-139965-unsplash

Membership

Mentaal fit zijn, betekent niet automatisch mentaal fit blijven. Persoonlijke ontwikkeling is een proces waar je continu aan moet blijven werken. Zaviro trekt daarom samen op met directies, management en medewerkers, en stimuleert inspiratie, stabiliteit en uitwisseling van ervaringen met peers, om de gerealiseerde vitaliteit van de onderneming in stand te houden.

“Zonder beweging geen verandering. Groeien vanuit beweging is waar wij in geloven”

rondeel-arrow-01
Hetkoetshuis-bovenaanzicht

Onze werkomgeving - Het Koetshuis

De natuur heeft een positieve invloed op de manier waarop onze hersenen informatie verwerken. Het helpt je letterlijk om afstand te nemen van vaste patronen en gedachten. Daarom werken wij zo graag samen met onze opdrachtgevers vanuit het prachtige Koetshuis (Landgoed Zelle, Hengelo Gld.) aan organisatieontwikkeling en persoonlijke groei.

Lees verder

Op deze unieke locatie ontvangen wij je graag om kennis te maken, voor coachingssessies en voor masterclasses. Voor een VOC-traject zijn wij echter veelvuldig in de organisatie aanwezig waar wij op dat moment aan verbonden zijn. Dat is en blijft onze kracht!

Inklappen

Contact

Elke verandering begint met een eerste stap.
Wij begroeten je graag voor een kennismaking in het Koetshuis.

Invalid Email
Invalid Number