Zadelvast

Leer reflecteren op je mentale bewustzijn
voor meer veerkracht én het ontdekken
van jouw volledige potentieel

rondeel-arrow-01

Reflecteren over je eigen handelen en bewust zijn van je gedachten en emoties is zo ontzettend waardevol. Het helpt je leren van je ervaringen en je te focussen op wat werkelijk belangrijk voor jou is in je leven. 

Bij Zaviro leer je hoe je de kracht van jouw mentale bewustzijn kunt benutten en hoe je hier invloed op kunt uitoefenen. Aan de hand van verschillende technieken, tools en gesprekken leer je in 4 trainingen om grip te krijgen op je gedachten. Zo kun je jouw mentale weerbaarheid verhogen en je veerkracht versterken.

Jorieke Philippi Fotografie35

Je wilt niet meer geleefd worden door stress en emoties

In onze veeleisende maatschappij staan we dagelijks voor uitdagingen. Dit kan leiden tot gevoelens van onzekerheid, angst en een gebrek aan controle. We staan iedere dag aan en willen alle ballen hoog houden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we allemaal weleens het gevoel hebben dat ons hoofd overloopt en we snel prikkelbaar zijn.

Het dagelijks leven kan veel energie kosten. Vooral als je te veel tijd besteedt aan piekeren of te verdwalen in emoties. Uiteindelijk kom je er wel, maar je voelt dat het makkelijker kan met minder moeite. Je voelt dat je meer in je hebt en vraagt je af of je talenten wel voldoende inzet? De nieuwsgierigheid en leergierigheid die jij in je hebt prikkelt je naar het ontdekken van nieuwe perspectieven en inzichten.

JOUW WEG NAAR HELDERHEID EN VEERKRACHT

Door bewust te zijn van je gedachten en emoties, en te werken aan het ontwikkelen van nieuwe inzichten, kun je meer energie halen uit je dagelijks leven.

Zaviro geeft jou de kans om te leren kijken naar je bewustzijn. Tijdens de Mentale Kracht Training gaan we je mindset ontwikkelen. We leren hoe jij jouw eigen patronen en gedachten kunt scannen, zodat jij situaties in perspectief kunt plaatsen. Dit geeft je helderheid, een andere kijk en een veerkrachtige mind. Zo kun je dicht bij jezelf blijven en je leven leiden op jouw eigen voorwaarden.

Wanneer jij leert reflecteren op je mentale bewustzijn:

 1. Kun je beter begrijpen wie je bent als persoon en wat je drijft. Je sterke punten en uitdagingen kun je sneller herkennen om jezelf beter te ontwikkelen. #zelfkennis

 2. Kun je sneller inzicht krijgen in je eigen emoties en hoe ze jouw gedrag beïnvloeden. Dit helpt je om betere beslissingen te nemen en om veerkrachtiger om te gaan met situaties uit het alledaagse (werk)leven.
  #emotionele intelligentie

 3. Kun je beter begrijpen hoe anderen zich voelen en waarom ze bepaalde dingen doen. Dit helpt je empathisch te zijn, zonder te pleasen. #relaties

 4. Kun je beter omgaan met tegenslagen en uitdagingen. Je weet hoe je jezelf kunt kalmeren en snel kunt herstellen  in stressvolle situaties. #veerkracht

 5. Kun jij je creativiteit verhogen. Met je groter bewustzijn ben je in staat om ideeën te genereren en nieuwe manieren ontdekken om problemen op te lossen. #creativiteit

ONTWIKKEL JOUW MENTALE POTENTIEEL:
4 TRAININGEN MET DENNIS VOOR PERSOONLIJKE GROEI


Je wordt door Dennis uitgedaagd en geprikkeld. Hij is jouw mentale krachttrainer, je coach, je sidekick en je meest enthousiaste aanmoediger. We komen snel tot de kern en maken impact vanuit vertrouwen en rust.

In een omgeving met gelijkgestemden worden gedachten en ervaringen uitgewisseld. Samen gaan we de dialoog aan. Tijdens de training kun je alles vragen waar je tegenaan loopt en waarin je wilt groeien om nog vaster in jouw zadel te komen. Je ontvangt helderheid in de stappen die jij kan maken naar persoonlijke groei.

 

Tijdens iedere training staat
een thema centraal:

 1. Krijg inzicht in je eigen leefpatronen en leer alles over je brein en gedachten.
 2. De kracht van energie bekeken vanuit verschillende perspectieven.
 3. Alles over jouw talenten en hoe jij jezelf in je kracht zet.
 4. Hoe jij alle opgedane inzichten kan inzetten in het dagelijks leven.

Ontdek hoe anderen
de training hebben ervaren
en laat je inspireren


"Met dank aan Zaviro ben ik veel zelfverzekerder geworden en heb ik geleerd om dingen niet persoonlijk op te vatten. Ik voel me nu veel vrijer en sterker in mijn schoenen staan. Zaviro heeft me hierbij geholpen door me te ondersteunen en te begeleiden, zonder dat ik het gevoel had dat ik geconfronteerd werd. Ik kan de training daarom absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en ontwikkeling."
-
Sanja


"Dankzij deze training heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn eigen gedachten en hoe deze mij helpen of belemmeren bij het bereiken van mijn doelen. Dit inzicht heeft mij geholpen om gerichter te werken aan mijn doelen en ik voel me nu meer in controle over mijn eigen leven. Het is een continu ontwikkelproces, maar dankzij de tools die ik heb geleerd kan ik blijven groeien en ontwikkelen op mijn eigen tempo. Ik zou deze training dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar meer helderheid en richting in hun leven."
-
Eefje


"Ik wilde graag beter begrijpen wie ik ben als persoon, collega en leidinggevenden,  en leren hoe ik anderen en mijn omgeving beter kan begrijpen. Dit was iets waar ik zowel zakelijk als privé bijna dagelijks tegenaan liep. Na mijn hartinfarct heb ik verschillende trajecten gevolgd om meer inzicht te krijgen in mijn identiteit en de gevolgen daarvan. Hoewel deze trajecten zeker hebben geholpen, kreeg ik nog steeds niet de duidelijkheid die ik zocht. Door het volgen van deze training bij Zaviro, heb ik meer bewustzijn ontwikkeld over mijn talenten, valkuilen en gedrag en heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen persoonlijkheid. Bovendien was het fijn om herkenning te vinden in de strijd die ik dagelijks voerde. Nu ik dit inzicht heb, kan ik daadwerkelijk stappen zetten om dingen anders te doen."
-
Anoniem

KLAAR OM JE ENERGIE EN MENTALE VEERKRACHT TE VERGROTEN IN JE DAGELIJKS LEVEN?

Meld je dan nu aan voor onze Mentale Kracht Training. Leer hoe je bewust kunt zijn van je gedachten en emoties en hoe jij jouw eigen denkpatronen kunt analyseren om situaties in perspectief te plaatsen. Word sterker, helderder en pak de controle over jouw leven. 

Voor de Mentale Kracht Training zijn slechts 15 zadel posities beschikbaar.
Deze trainingen vinden plaats op de volgende woensdagavonden:
7 juni, 21 juni, 5 juli en een nog af te stemmen avond in september van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Ruitershuis op Landgoed Zelle.
De totale investering is € 195,- inclusief btw. 

Inschrijven

“Versterk je mentale vitaliteit door te groeien in inzicht en bewustzijn, zodat je steviger in het zadel komt te zitten en beter bestand bent tegen de uitdagingen van het leven.”

Jorieke Philippi Fotografie13