Wat is de ROI van je drukke leven?

Dennis Rondeel
28 jun 2019

Hoe blijf je in het zadel van de dagelijkse koers van een ondernemer?
Hoe laat je je niet teveel leiden door de waan van de dag, maar blijf je ook scherp op strategisch niveau?
Hoe blijf je wendbaar en ga je meer anticiperen in plaats van reageren?

Hoe kun je slimmer werken door talenten van jou en je team optimaal te benutten?

Wat doe je als harder werken, niet meer werkt?
De meeste ondernemers werken hard en veel, maar hoe stap je uit die valkuil van alsmaar harder werken? Verandering kan alleen ontstaan vanuit jezelf, want op externe factoren heb je namelijk zelden echt invloed. Door zelf in je kracht te staan en rust, visie en overzicht te creëren, profiteert bovendien de hele organisatie mee. Persoonlijke groei en organisatieontwikkeling gaan namelijk hand in hand: door jezelf de instrumenten te geven om te ontwikkelen, krijg je per direct ook inzichten die je door kunt geven aan je medewerkers. Zodat zij, net als jij, meer uit zichzelf kunnen halen, creatiever en productiever kunnen zijn en dus van grotere waarde voor jouw bedrijf. Doordat jij de eerste stap zet, groeit de organisatie in haar geheel.

Zaviro spiegelt, motiveert en activeert
Persoonlijke groei is beter en makkelijk te bereiken door met iemand van buiten je organisatie te sparren. Steeds meer ondernemers en leidinggevenden investeren bij ons in hun persoonlijke ontwikkeling. Omdat ze hun leiderschapsskills willen optimaliseren, omdat ze willen brainstormen over strategie, toekomst en groeimogelijkheden of omdat ze bijvoorbeeld na hun vakantie hun goede voornemens vast willen houden. Voor hen functioneren wij bijvoorbeeld periodiek als sparringspartner of doorlopen we samen een persoonlijk advies- en coachingstraject, afhankelijk van de vraag en de wens van de ondernemer of leidinggevende.

Gratis Zakelijk Vitaal Check-Up
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wacht dan vooral niet tot na je vakantie met het zetten van die eerste stap, benader ons voor een kennismakingsgesprek en wij bieden bij die afspraak een gratis Zakelijk Vitaal Check-Up aan. Deze Check-Up kan benut worden door jezelf, een leidinggevende of een HR-medewerker van de organisatie. We brengen hierbij de zakelijke vitaliteit in kaart en geven directe eye-openers – praktisch en verrassend.

Met vitale groet en een fijne, ontspannen vakantie gewenst,

Zaviro!

Graag delen wij nieuws en inspiratie over organisatieontwikkeling en persoonlijke groei met je. Wil je geen nieuwsbrief missen? Klik hier.