Zaviro Exclusief, een nieuwe dienstverlening!

Dennis Rondeel
10 apr 2024

Levensgebeurtenissen met impact, we kennen ze allemaal. Van heel dichtbij of ze doen zich voor op iets meer afstand. Hoe ga jij hier als werkgever mee om? Plotseling ontstaat er onzekerheid over de inzetbaarheid van je medewerker. Het laatste wat je wilt, is dat het contact moeizaam verloopt, dat de medewerker meer afwezig is dan nodig, zich niet gesteund voelt, of dat de re-integratie stagneert door afstand tussen alle betrokken partijen.

In een tijd waarin arbodiensten onder druk staan, de zorg versnipperd is en huisartsen overbelast raken, voelt het als werkgever vaak alsof je in deze situaties machteloos staat.

Écht begrijpen van de uitdagingen gebeurt dan vaak niet, laat staan de emotionele impact wat de situatie met zich meebrengt.

Dit kan en moet anders, vinden wij.

Wij omarmen jouw medewerkers in moeilijke tijden
Wij, Dennis en Baukje, vormen samen met een team van artsen Zaviro Exclusief. Met Zaviro Exclusief bieden we jouw medewerkers medische en mentale coaching aan in moeilijke tijden, om hen te ondersteunen bij persoonlijke uitdagingen.
Wanneer jouw medewerker contact met ons opneemt, komen zij binnen 48 uur in contact met ons team van artsen en coaches. Door direct te schakelen, voorkomen we extra twijfels en onzekerheden met als gevolg energieverlies.
Wij zijn ervan overtuigd dat dit een persoonlijke en waardevolle verrijking kan betekenen voor jou en je organisatie.

Nog even kort samengevat hoe Zaviro Exclusief voor jouw organisatie van betekenis kan zijn:

  • Medische en mentale coaching voor jouw medewerkers en hun gezinnen op het juiste moment
  • Support voor jou als leidinggevende in ongewone situaties
  • Periodieke digitale nieuwsbrief met de naam ‘Daadkrachtig Vitaal’ welke wordt verspreid onder al jouw medewerkers

Samen ondersteunen we medewerkers en hun gezin bij onverwachte gebeurtenissen. Op deze unieke manier bouwen we aan vitale en betrokken medewerkers!

Wil je meer weten over Zaviro Exclusief? Neem contact dan contact met ons, we drinken graag koffie.