Zaviro Exclusief en situaties die zich voordoen op iedere werkvloer

11 mei 2024

Dit is een praktijkcasus waar Zaviro Exclusief als een echte baanbreker fungeerde, met een echte win-win situatie als resultaat. Het laat zien hoe een werknemer weer vol optimisme naar het leven kijkt en zijn inzetbaarheid voor zijn werk op korte termijn terugvindt.

“John is 52 en ontving plotseling de diagnose van prostaatkanker na een bezoek aan de huisarts. De wachttijd bij de uroloog is 2-3 maanden.

John komt in een neerwaartse spiraal, hij denkt aan zijn vader die hij 30 jaar geleden verloor, ook aan prostaatkanker. De herinnering aan dit tragische verlies vult hem met diepe angst. Overweldigd door deze gedachten en emoties meldt hij zich ziek met depressieve klachten. De geschatte uitval bedraagt nu 12-24 maanden.

Om deze spiraal te doorbreken, sprak de medisch coach van Zaviro Exclusief 10 keer met hem. De coach kan hem ervan overtuigen dat de behandelingen en prognoses tegenwoordig veel verbeterd zijn. Door middel van geruststellende gesprekken en het verschaffen van accurate informatie, klaart zijn gemoedstoestand snel op. Na slechts 6 weken kan hij met een hernieuwd gevoel van hoop en vertrouwen terugkeren naar zijn werk.”

Heb je interesse in Zaviro Exclusief?
Bel of app op 06 – 22 6890 96 of mail ons. We maken dan zo snel mogelijk tijd in onze agenda.

* De naam en foto van John zijn fictief omwille van privacy.