Op 't Land-Goed

Bouw aan zakelijke vitaliteit

rondeel-arrow-01

Op 't Land-Goed: Het Arrangement

Met Op 't Land-Goed bieden we geselecteerde opdrachtgevers en relaties de ultieme locatie
het Ruitershuis. Hier kunnen ze hun zakelijke vitaliteit en die van hun medewerkers versterken én onderhouden en daarbij gebruikmaken van professionele ondersteuning en faciliteiten.

ophetlandoed

Teamlocatie Het Ruitershuis

Deelnemers aan Op 't Land-Goed krijgen tweemaal per jaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur de beschikking over onze teamlocatie het Ruitershuis op Landgoed Zelle.

Deze rustgevende en volledig ingerichte ruimte biedt coronaproof plaats aan maximaal 20 personen en gedurende de dag zijn koffie, thee, fris en versnaperingen inbegrepen. Het Ruitershuis heet een eigen toegang en gescheiden toiletten, een privé terras, gratis wifi en voldoende parkeergelegenheid.

Persoonlijkheidsanalyses

Inzicht in persoonlijke drijfveren en talenten staat aan de basis van beweging en groei. Deelnemers aan Op 't Land-Goed krijgen daarom de mogelijkheid om jaarlijks kosteloos 2 volledige persoonlijkheidsanalyses (t.w.v. € 595,-) te laten uitvoeren, inclusief een aanvullend coachgesprek.

Inspiratie en Ontwikkeling

Nieuwe perspectieven en impulsen leiden tot een versterking van intern talent. Wij stimuleren onze opdrachtgevers en relaties graag om hier maximaal profijt uit te halen.

Deelnemers aan Op 't Land-Goed krijgen daarom zolang ze deelnemen 12% prijsreductie bij deelname aan trainingen, clinics of seminars georganiseerd door Zaviro.

Zelf ervaren

Wil je meer weten over de totale prijs van het arrangement Op ’t Land-Goed en de locatie zelf ervaren? Bel of mail ons, wij gaan graag in gesprek over het arrangement en de mogelijkheden voor invulling en faciliteiten op maat! Je bereikt ons via telefoonnummer 06 - 22 68 90 96 (Baukje).