Overbrug de afstand

25 apr 2020

Het is een uitdagende tijd voor iedereen, ook voor ondernemers en hun werknemers. Lukt het jou om het contact met je thuiswerkende medewerkers goed te houden en om ze te blijven motiveren? Zaviro heeft de afgelopen weken veel organisaties hierbij geholpen. Om afstanden te overbruggen.

Lees hoe we jouw organisatie kunnen helpen

De afgelopen anderhalve maand hebben wij verschillende directeuren en leidinggevenden gesproken die bezorgd waren over de impact van de coronacrisis. Bezorgd over hun medewerkers die noodgedwongen thuiswerken. Het vergt ook nogal wat van een medewerker en van zijn leidinggevende: plotseling thuiswerken in een gezinsomgeving, geïsoleerd van de reguliere werkomgeving, de plek van persoonlijke contacten, overleg, afwisseling en structuur.

Hoe kun je als leidinggevende jouw mensen in deze situatie het beste aansturen? Hoe kun je ze motiveren en betrokken houden? Als wezenlijk en gewaardeerd deel van een geheel, ook al is dat geheel niet meer geconcentreerd op één locatie.

Online of persoonlijk

Wij kunnen je daarbij helpen, ook in deze tijd. Juist in deze tijd. Door het aanbieden van contactmomenten aan jouw medewerkers. Dat kan online via Skype, maar ook persoonlijk: in ons Koetshuis hebben wij voldoende ruimte om mensen te ontvangen met inachtneming van de social distancing, voorbereid op wat wellicht ‘het nieuwe normaal’ wordt. Zo kunnen wij op verschillende manieren jouw mensen de juiste aandacht geven en jou als leidinggevende ontlasten.

Wij bieden 1 tot 3 coachingsgesprekken tussen jouw medewerkers en ons, tegen een vriendelijk ‘naobertarief’. Interesse?
Stuur ons een mail, dan nemen we snel contact met je op om samen te bekijken wat het beste is voor jouw medewerkers en daarmee voor jou en je bedrijf.

Want juist in deze periode is het belangrijk om persoonlijk en zakelijk vitaal te blijven.