Persoonlijke coaching aan de basis van een nieuwe baan

06 sep 2021

Na vele jaren gewerkt te hebben bij een supermarkt, was Danielle toe aan de volgende stap in haar loopbaan. Ze wist dat afwisseling en organiseren belangrijk voor haar waren, maar ze was zoekende in hoe ze de volgende stappen moest aanpakken.

Danielle: “Bij de supermarkt werd steeds meer geautomatiseerd waardoor mijn werk steeds minder interessant werd. Ik wist precies wat ik wilde in een nieuwe functie; afwisseling, uitdaging, regelen en organiseren én het liefst elke dag verassingen waarop ik moet inspelen. Een beetje reuring, daar word ik blij van.”

“Eigenlijk vond ik dat ik die nieuwe functie zelf moest kunnen vinden, maar ik merkte dat ik niet verder kwam. Ik had mijn hele leven nog geen sollicitatiebrief geschreven, ik wist niet hoe ik de functie moest zoeken die ik wilde en schoof het onbewust voor me uit.”

“Een bekende van me had hele goede ervaringen met persoonlijke coaching door Zaviro en raadde me aan kennis met hen te maken. Ik voelde even een drempel toen ik voor het eerst contact zocht, maar vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in Baukje. Haar uitleg over de praktische aanpak en de methodes die ze gebruikt, voelde helemaal goed en vanaf dat moment is de bal gaan rollen.

“In april zijn we begonnen met een persoonlijkheidsanalyse, ik herkende mezelf volledig, die bevestiging was prettig. Daarna ben ik met Baukje gaan uitwerken wat ik leuk vind, wat ik zoek in een functie waardoor mijn beeld steeds duidelijker werd.”

“Toen ik een interessante vacature tegenkwam bij een groot transportbedrijf heeft Baukje me geholpen met het schrijven van een sterke sollicitatiebrief en we hebben samen mijn CV beter uitgewerkt. Ik werd uitgenodigd en mocht in augustus beginnen!”

“Ik werk nu op de afdeling order entry en ben de hele dag bezig met regelen, plannen en organiseren. Het is uitdagend en ik weet ’s ochtends nooit wat ik ’s middags ga doen, precies wat ik zocht! De transportwereld is nieuw voor me, dus het is even omschakelen, maar gelukkig krijg ik daar de tijd voor.”

“De ondersteuning van Baukje heeft me heel erg geholpen. Haar opstelling is open, rustig en sociaal. Ze geeft duidelijk aan waar je aan moet werken en helpt je bouwen aan zelfvertrouwen. Hierdoor heb ik helder op een rij gekregen wat ik wil, wat bij me past en binnen 4 maanden heb ik de juiste functie gevonden, veel sneller dan ik had verwacht!”

Wil je ook de kracht van Zaviro inzetten voor je eigen ontwikkeling of die van je team? Of wil je er meer over weten? Bel of mail ons gerust voor een afspraak. We gaan graag in gesprek. Je bereikt ons via telefoonnummer 06 22 6890 96 (Baukje).