Topsport heeft de weg naar Zaviro gevonden!

Dennis Rondeel
07 sep 2022
Ook de topsport heeft Zaviro weten te vinden! Wij zijn trots dat wij TeamNL van de KNWU mogen coachen op weg naar de spelen van 2024! Het doel? Ieder teamlid in zijn kracht zetten, om zo het beste resultaat te behalen voor Nederland. En dat ligt helemaal in ons straatje: zakelijk én sportief vitaal. Wat een eer om deze topsporters en hun staf te mogen begeleiden.

Het bedrijf TeamNL
Een team is een team, en voor een optimale teamwerking is focus, passie en verbinding nodig. Of dat nu gaat om het beoefenen van topsport of het maken van mooie producten in een productiebedrijf. Beide zijn volop “in business” en willen doelen behalen. Dat maakt onze methodiek perfect toepasbaar in beide situaties. De grootste kans om de doelen te behalen is voor beide namelijk gelijk. Teamleden moeten in hun kracht staan, op de voor hun beste plek in het team. De plek waar hun talenten optimaal tot uiting komen en waar ze het meeste voldoening behalen.

Op weg naar Parijs
Precies 100 jaar nadat de Spelen in Parijs werden gehouden, keren ze terug naar de stad van de liefde, de Eiffeltoren en de Champs-Élysées. De Olympische Spelen van 2024 zijn van 26 juli tot en met 11 augustus. In aanloop naar de Spelen, zijn er nog meerdere belangrijke kampioenschappen waaronder het WK in Australië  (2022) en EK in Drenthe (2023). We hebben een coaching programma opgesteld op basis van onze bestaande methodiek, waarbij er periodieke teambijeenkomsten plaatsvinden en daarnaast de sporters individueel worden gecoacht bij Zaviro.

Van competitie naar competentie
Een wielerfamilie, zo mogen we onszelf wel noemen. Onze twee dochters en Dennis zijn alle drie fanatieke beoefenaars. Het enthousiasme kon dan ook niet op toen Loes Gunnewijk, bondscoach van Team NL, contact met ons opnam. Zij was op zoek naar coaching met een specifieke uitdaging: van competitie naar competentie. Het resultaat? Een sterk staaltje teamwork tussen de sporters, de bondscoach, de staf en Zaviro, waarbij de focus niet volledig op de sport ligt, maar juist op samen met elkaar in gesprek te gaan. Waarbij we de nadruk leggen op het woordje ‘samen’. Iedereen is verschillend, ook in wat ze nodig hebben om goed te functioneren. Een one size fits all-oplossing werkt dus niet om inzichten te creëren, talenten optimaal te benutten of teamrollen juist te verdelen. Met focus op de persoonlijke benadering zetten we samen groei en ontwikkeling in gang.

Heb je interesse in teamontwikkeling, persoonlijke coaching of een training? Bel of app op 06 – 22 6890 96 of mail ons. We maken dan zo snel mogelijk tijd in onze agenda.