Waarom je sneller gaat met een business coach

Dennis Rondeel
29 jan 2018

Serieuze sporters kiezen de beste coaches, doe dat ook als ambitieuze ondernemer

Toen Baukje en ik jaren geleden startten als ondernemers, vonden we dat we alles, binnen de organisatie, zelf moesten kunnen. Ook al betekende dat lange dagen maken en in de weekenden doorwerken. Achteraf gezien, hadden we veel eerder hulp moeten inschakelen. Dat had ons met minder bloed, zweet en tranen sneller op het punt gebracht waar we nu zijn.

Maar ja, achteraf is het makkelijk praten!

En natuurlijk hoort hard werken er nu eenmaal bij als ondernemer. Maar met hard werken alleen bereik je nog niets. Het gaat erom dat je je energie op de juiste dingen richt.

Zeg eens eerlijk: hoe vaak heb jij het gevoel dat je het allemaal ‘in je eentje moet doen’? En of wát je doet, je wel verder brengt?

De afgelopen jaren hebben wij enorm geïnvesteerd in kennis over verandermanagement. Hieruit is onze VOC methode ontstaan, waarmee we dagelijks organisaties helpen zich verder te ontwikkelen.

Graag laten wij je ook kennismaken met onze vaardigheden als personal & business coach.

Dus, loop jij rond met vragen als:

  • Hoe weet ik of ik de juiste doelen voor 2018 heb gesteld? Hoe monitor ik deze?
  • Hoe kan ik het teamwork in mijn organisatie verbeteren?
  • Hoe breng ik mijn ideeën duidelijk over aan mijn medewerkers?
  • Hoe onderneem ik, van morgen naar vandaag of van vandaag naar morgen?
  • Hoe krijg ik zwakke schakels in beeld?
  • Hoe krijg ik meer rust, overzicht en ontspanning?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik de controle durf los te laten, zodat er de mooiste dingen gebeuren?
  • Hoe trek ik toptalent aan?
  • Hoe geef ik meer leiding vanuit wendbaarheid dan hiërarchie?
  • Hoe kan ik mijn eigen competenties zo goed en volledig mogelijk inzetten?

En wil je graag eens sparren met een ervaringsdeskundige en betrouwbare partner om (persoonlijke) doelen te stellen, het periodiek monitoren van je gestelde doelen, je gewoon even laten inspireren, kennis opdoen over leiderschap of je leren openstellen voor verandering? Dan maken we graag kennis met jou!

Onze kracht ligt in de combinatie van een onafhankelijke kijk op hoe jouw organisatie functioneert, 20 jaar ervaring, en coaching op altijd een inspirerende locatie. Denk aan een plek binnen jouw bedrijf, of juist bij andere changemakers in de buurt.

Tot slot: weet dat álle succesvolle mensen zichzelf laten begeleiden. Niet omdat ze zwak zijn, maar omdat ze vanuit kracht nóg beter willen worden. Een goede coach denkt met je mee vanuit ondernemersperspectief, dus altijd op gelijkwaardig niveau.

Persoonlijke groei en organisatie groei gaan hand in hand.

Wanneer je als leider je persoonlijke ontwikkeling verwaarloost, stagneert ook de organisatie. Investeer daarom op tijd in je persoonlijke groei met hulp van een coach.

P.S. Benieuwd hoe wij je uitdagen, prikkelen en inspireren?
Neem contact met ons op via mail op baukje@zaviro.nl. of bel 06-22689096.

Hartelijke groeten,

Dennis en Baukje

Graag delen wij échte ondernemersverhalen, over verandering binnen organisatie, bedrijfs ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling met je.
Wil je geen blog missen? Klik hier